Enviaments

Abans de finalitzar la teva compra, podràs veure el mètode d’enviament disponible per a la teva zona, així com les despeses d’enviament associades. Els terminis de lliurament estimats des que la teva comanda s’envia són els següents:

  • Península i Balears: 3-5 dies hàbils.
  • Canàries, Ceuta i Melilla: 6-8 dies hàbils.
  • Europa: 5-10 dies hàbils.
  • Resta del món: 10-25 dies hàbils.

No es realitzen lliuraments dissabtes ni diumenges.

Les despeses d’enviament inclouen l’embalatge, la manipulació i l’enviament per missatgeria (Correus). Les despeses d’enviament poden variar segons el pes de cada producte.

TIPUS D’ENVIAMENT:

  • ORDINARI
    És la opció més econòmica, però no té codi se seguiment. En cas de pèrdua no es podrà localitzar la comanda.
  • CERTIFICAT
    Té codi de seguiment. Això vol dir que tindràs un codi de seguiment del paquet i sabràs on és la teva comanda en qualsevol moment.

No em faré responsable de possibles retards o pèrdues, ja que això ho gestiona l’empresa de missatgeria Correus. De totes maneres, sempre em pots escriure un mail a info@teresasuch.com amb tots els dubtes que tinguis.

A més dels terminis de l’enviament, tinguis en compte que necessitem 1 o 2 dies per processar la teva comanda, empaquetar-ho i dipositar-ho a Correus. Quan estigui en camí, rebràs un correu informatiu. Som una botiga petita gestionada de moment a dues mans i acabem de començar en això, però farem tot el possible perquè estiguis content/a amb la teva compra.