Il·lustracions personalitzades

Sorpren els teus familiars i amics regalant il·lustracions personalitzades i retrats

Les il·lustracions personalitzades són perfectes per regalar

Les il·lustracions personalitzades són perfectes per regalar en aniversaris, celebracions, noces, Nadal i en qualsevol altra ocasió. Es poden representar tota mena d’animals, objectes que consideres especials, elements de la natura, escenaris, el teu racó preferit de la teua ciutat, el moment d’aquell viatge que mai oblidaràs, personatges de ficció (pel·lícules, sèries, manga, personatges de còmic, entre altres), la mar, instruments musicals, gastronomia, monuments, i qualsevol idea que tingues.

Ompli el formulari per encarregar la teua il·lustració personalitzada

Em posaré en contacte amb tu a través d'aquest mail.
Si les dimensions que vols no apareixen a la llista, indica-les al bloc de text de més avall.

1. FORMULARI

Ompli el formulari i indica tots els detalls que vullgues que apareguen a la teua il·lustració personalitzada. També pots escriure’m directament a info@teresasuch.com

2. PARLEM

Després d’haver enviat el formulari, et contestaré amb el pressupost d’allò que necessites. Concretaré amb tu tots els detalls.

3. FOTOS

Els retrats personalitzats es realitzen a partir de fotos. Envia’m les teues millors fotos, on s’aprecien bé els detalls. Per als retrats, no s’acceptaran fotos amb mala qualitat. 

4. PAGAMENT

El pagament es realitzarà per avançat. Una vegada fet el pagament, em posaré a treballar amb molta il·lusió.

5. ENVIAMENT

Un cop acabat l’encàrrec, el deixaré a l’oficina de missatgeria, i a més t’ho notificaré el mateix dia.

6. JA HO TENS!

A continuació, l’única cosa que tindràs que fer és esperar i en pocs dies tindràs la teua il·lustració personalitzada amb tu. 

TARIFES

Persones

DIMENSIONS A5 (15 x 21 cm)
A partir de 30,00 €*

Els retrats en A5 tenen limitacions, ja que les dimensions són molt reduïdes per treballar i per això no es poden realitzar massa detalls. L’A5 es recomana per a retrats senzills i simplificats sobretot. Poden aparèixer dues persones com a màxim.

DIMENSIONS A4 (21 x 29,7 cm)
A partir de 40,00 €*

DIMENSIONS A3 (29,7 x 42 cm)
A partir de 50,00 €*

Animals

DIMENSIONS A5 (15 x 21 cm)
A partir de 25,00 €*

A l’igual que els retrats de persones en A5, treballar en aquest format té les seues limitacions. L’A5 es recomana per a il·lustracions senzilles. 

DIMENSIONS A4 (21 x 29,7 cm)
A partir de 30,00 €*

DIMENSIONS A3 (29,7 x 42 cm)
A partir de 40,00 €*

Més info

* Tin en compte que els preus varien depenent de la quantiat de persones i/o animals que apareguen, així com del nivell de complexitat de l’encàrrec i dimensions del mateix. Si es dessitja afegir un escenari o paisatge, el preu també incrementarà.

Les despeses d’enviament van a banda. Fes clic ací si vols consultar la informació sobre els enviaments.

T’animes a encarregar-me una il·lustració diferent? Recorda que a banda de retrats, pots demanar-me il·lustracions de qualsevol temàtica.

Per obtindre més informació envia’m un mail a info@teresasuch.com

Il·lustracions personalitzades i retrats, Ilustraciones personalizadas

Retrats personalizats

Tots els retrats personalitzats es fan a partir de fotos. És molt important que les fotos tinguen bona qualitat per a un bon resultat.

Saps que pots convertir-te en el teu personatge favorit?

Sorpren els teus amics i familiars regalant retrats personalitzats on ells siguen els protagonistes. Transformeu-vos en heroïnes i herois, o en el malvat d’aquella pel·lícula o sèrie que tant vos agrada. Solament m’has d’enviar fotos de les persones que vullgues que apareguen, i dir-me en quin personatge t’agradaria convertir-los.

NECESSITES UNA ALTRA COSA?

Ets lliure d’enviar-me un missatge si tens una idea diferent en ment a la que puga donar-li vida. Necessites un altre tipus de disseny o alguna il·lustració en concret? Tens algun projecte que necessite ser il·lustrat? Vols encarregar-me una tassa amb un disseny especial?  T’oferisc il·lustracions i dissenys únics que encaixen amb la filosofia del teu projecte i amb els teus gustos. Fes una ullada als meus àlbums per conèixer més a fons el meu treball, potser trobes l’estil que estàs buscant.