IL·LUSTRACIONS PERSONALITZADES

Sorpren els teus éssers estimats amb il·lustracions personalitzades i retrats

Les il·lustracions personalitzades són perfectes per regalar

Les il·lustracions personalitzades són perfectes per regalar en aniversaris, celebracions, noces, Nadal i en qualsevol altra ocasió. 

Es poden representar animals salvatges, botànica, la teua foto favorita, paisatges, fantasia, elements que consideres especials, el teu racó favorit, el moment d’aquell viatge que mai oblidaràs, personatges de ficció, escenes de pel·lícules, sèries, fanarts, música, dança, gastronomia, ciutats, il·lustraciones per a bodes i comunions, les teues pròpies idees.

El límit el poses tu!

Ompli el formulari per encarregar la teua il·lustració personalitzada

Contactaré contigo a través de este mail. Asegúrate de que esté bien escrito.
Te ajustaré el presupuesto (en euros) a aquello que necesitas cuando envíes el formulario. Si lo prefieres puedes escribirme directamente a info@teresasuch.com
$0.00
(Equivale a € EUROS, no a $ dólares)

1. FORMULARI

Ompli el formulari i indica tots els detalls que vullgues que apareguen a la teua il·lustració personalitzada. També pots escriure’m directament a info@teresasuch.com

2. PARLEM

Després d’haver enviat el formulari, et contestaré amb el pressupost d’allò que necessites. Concretaré amb tu tots els detalls.

3. FOTOS

Els retrats personalitzats es realitzen a partir de fotos. Envia’m les teues millors fotos, on s’aprecien bé els detalls. Per als retrats, no s’acceptaran fotos amb mala qualitat. 

4. PAGAMENT

El pagament es realitzarà per avançat. Una vegada fet el pagament, em posaré a treballar amb molta il·lusió.

5. ENVIAMENT

Un cop acabat l’encàrrec, el deixaré a l’oficina de missatgeria, i a més t’ho notificaré el mateix dia.

6. JA HO TENS!

A continuació, l’única cosa que tindràs que fer és esperar i en pocs dies tindràs la teua il·lustració personalitzada amb tu. 

Retrats personalitzats

Retrats personalitzats

Tots els retrats personalitzats es fan a partir de fotos.

És molt important que les fotos tinguen bona qualitat per a un bon resultat.

Sorpren els teus amics i familiars regalant una il·lustració o un retrat personalitzat on ells siguen els protagonistes. Transformeu-vos en personatges de fantasia o en personatges de la vostra pel·lícula favorita. Solament m’has d’enviar fotos de les persones que vullgues que apareguen, i dir-me en quin personatge t’agradaria convertir-los.

TARIFES

Persones

DIMENSIONS A5 (15 x 21 cm)
A partir de 30,00 €*

Els retrats en A5 tenen limitacions, ja que les dimensions són molt reduïdes per treballar i per això no es poden realitzar massa detalls. L’A5 es recomana per a retrats senzills i simplificats sobretot. Poden aparèixer dues persones com a màxim.

DIMENSIONS A4 (21 x 29,7 cm)
A partir de 40,00 €*

DIMENSIONS A3 (29,7 x 42 cm)
A partir de 50,00 €*

Animals

DIMENSIONS A5 (15 x 21 cm)
A partir de 25,00 €*

A l’igual que els retrats de persones en A5, treballar en aquest format té les seues limitacions. L’A5 es recomana per a il·lustracions senzilles. 

DIMENSIONS A4 (21 x 29,7 cm)
A partir de 30,00 €*

DIMENSIONS A3 (29,7 x 42 cm)
A partir de 40,00 €*

Més info

* Els preus varien depenent de la quantiat de persones i/o animals que apareguen, així com del nivell de complexitat de l’encàrrec i dimensions del mateix. 

Les despeses d’enviament van a banda. Fes clic ací per a més informació sobre els enviaments.

T’animes a encarregar-me una il·lustració diferent? Recorda que a banda de retrats, pots demanar-me il·lustracions de qualsevol temàtica.

En cas de dubtes, pots escriure’m un mail a info@teresasuch.com