La Bullipèdia

QUÈ ÉS LA IL·LUSTRACIÓ CIENTÍFICA?

La il·lustració científica es pot definir com una disciplina que forma un pont entre l’art i la ciència. Es tracta d’una manera molt precisa de representar la natura, la biologia, anatomia, geologia, astronomia, i qualsevol rama relacionada amb les ciències. A través de les il·lustracions, els il·lustradors científics poden mostrar l’anatomia interna de l’èsser humà, descriure una espècie d’animal o planta, fins un mapa, un cicle vital, cicles geològics i altres dades científiques. Aquests artistes especialitzats són capaços de reconstruir formes de vida extintes, com els dinosaures, fòssils i altres formes de vida prehistòriques, així com emfatitzar els detalls més importants, eliminant aquells que resulten ser superflus.

Ilustración de pollito y huevos
ilustración científica, ilustración a la acuarela y lápices de color, ilustración atún y sus partes. Ilustración para LaBullipedia
ilustración científica, ilustración hecha con grafito y color digital, ilustración calamares. Ilustración para LaBullipedia

Il·lustració científica per a la Bullipèdia

Client: ElBulli Foundation
La Bullipèdia
és un dels projectes principals d’El Bulli Foundation (la fundació privada de Ferran Adrià). Es tracta d’una enciclopèdia de nombrosos volums sobre gastronomia, creativitat i innovació, concebuda per a aprendre i educar. La col·lecció Bullipèdia està pensada per a professionals de la restauració i hosteleria, però també per a interessats en el món de la gastronomia, foodies, historiadors, aficionats a l’art i al disseny, i per a qualsevol persona curiosa.

info@teresasuch.com

Teresa Such. Ilustraciones personalizadas, ilustración infantil, ilustración científica y de naturaleza. Trabajos por encargo.