PREGUNTES I RESPOSTES

Preguntes i respostes relacionades amb el meu treball.

Teresa Such

COM SÓN ELS MATERIALS QUE UTILITZES PER A TREBALLAR?

Totes les il·lustracions fetes a mà estan fetes amb materials d’alta qualitat: llapis de colors aquarel·lables “Caran d’Ache”, grafit de diverses dureses “Cretacolor Monolith”, retoladors “COPIC Ciao”, tinta negra i aquarel·les “Winsor & Newton”. En quant al suport, m’agrada emprar paper especial per aquarel·la Canson de 300 g, de gra fi. En cas d’usar retoladors o tinta, utilitze “Perfect Colouring Paper”, o paper “Bristol” de 250 g.

A l’hora de treballar digitalment utilitze dos tauletes gràfiques, una Cintiq i una Intuos. 

T'AJUDES DE FOTOGRAFIES PER A CREAR LES TEUES IL·LUSTRACIONS?

Sempre m’ha agradat col·leccionar tot tipus d’imatges, sobretot de natura. M’agrada guardar revistes i articles que considere interessants per inspirar-me: Fauna, botànica, paisatges, la mar, un rostre, unes mans, colors, fotografies en blanc i negre, arquitectura, una llum especial, una pose… tot allò que em resulta curiós. Al meu ordinador tinc centenars d’imatges ordenades en diverses carpetes. Quan estic dibuixant i necessite alguns ulls en concret o alguna pose, la busque dins d’aquestes col·leccions i la represente improvisant la resta de la composició.  De vegades dibuixe sense ningun tipus de referència, si tinc alguna idea en ment que m’agrada, improvise i la plasme sobre el paper.

ACCEPTES ENCÀRRECS?

Faig il·lustracions personalitzades i retrats, il·lustracions per als teus projectes, ja siguen àlbums il·lustrats, articles per a premsa, tesi, blocs, cartes de restaurants, contes infantils o llibres de text. També faig disseny de logos i maquetació. A la secció Encàrrecs pots consultar les tarifes de les il·lustracions personalitzades. Si vols encarregar-me alguna cosa diferent, simplement escriu-me i comenta’m què necessites. Qualsevol idea que tingues és benvinguda, encara que no figure a la llista! ¡Estaré encantada de rebre el teu missatge i et respondré el més aviat possible! Pots escriure a info@teresasuch.com

FAS ENVIAMENTS?

Es realitzen enviaments a territori nacional i internacional. Els enviaments poden trigar entre 2 i 5 dies laborables a arribar al seu destinatari en cas de que es trobe a la península. Si resideixes a l’estranger poden trigar 10 dies o més. Cada comanda està empaquetada amb cura. Les despeses d’enviament inclouen l’embalatge, la manipulació i l’enviament per missatgeria (Correus). Les tarifes estan definides per Correus i varien segons el pes de cada producte.

Hi ha dos tipus d’enviament: ordinari i certificat.

ORDINARI
Pros: és el més econòmic.

Contres: no té codi se seguiment. En cas de pèrdua no es podrà localitzar.

CERTIFICAT
Pros: té codi de seguiment. Això vol dir que sabràs on és la teva comanda en qualsevol moment.
Contres: és més car.

El client haurà d’especificar si desitja rebre el paquet per correu ordinari o certificat. No em faig responsable de possibles retards o pèrdues, ja que això ho gestiona Correus.

QUÈ NECESSITES PER A DIBUIXAR UN RETRAT?

Fotos amb bona qualitat, sempre.

Per a fer un retrat necessite una foto (o més) dels models, ja siguen mascotes o persones. Una bona imatge és la clau per a un bon resultat. Intenta fer les fotos amb llum natural i amb detall, que s’aprecie bé la cara de la persona o de l’animal. La qualitat és important. Si vols un retrat de cos sencer, assegura’t de que totes les parts siguen visibles i no isquen tallades. Si no estàs segur/a, permet-me fer una ullada a les fotos i a ajudar-te a trobar la millor compossició per al dibuix. 

FORME PART D'UNA ASSOCIACIÓ BENÈFICA. COL·LABORARIES COM A IL·LUSTRADORA?

I tant.

En cas de que pertangues a una associació benèfica o protectora d’animales ,i si necessites més beneficis, pots contar amb mi. Els teus socis i seguidors poden encarregar-me il·lustracions de les seues mascotes per un preu solidari. El 50% dels beneficis anirà destinat a la teua associació. Actualment col·labore amb la protectora de gats CAT RELAX i amb Artimalia, un projecte sobre animals extints sense ànim de lucre.

M'AGRADARIA COMPRAR ALGUN PRODUCTE. COM HO PUC FER?

Pots accedir a la meua botiga online des del menú d’aquesta web, o bé clicant en el següent enllaç:

http://shop.teresasuch.com/index.php

 

També pots enviar-me un mail a info@teresasuch.com

IL·LUSTRACIÓ

Científica i de natura (animals,
plante
s, anatomia, medi ambient,
ciències de la terra, etc).

Infantil i juvenil

Il·lustracions personalitzades

Moda

Vectorial

Gastronomia

Per a Packaging & Branding

Per a invitacions, guies, etiquetes, llibres, revistes, blogs, contes, enciclopèdies…

DISSENY GRÀFIC

Logos

Iconografia

Targetes de contacte

Invitacions

Maquetació

Tipografia

Banners

Flyers / díptics

Pòsters / cartells

Papereria corporativa

ALTRES

Retrats personalitzats

Disseny de personatges

Còmic

Tasses il·lustrades

Punts de llibre

Fanarts

Retoc fotogràfic

Parlem?

ENCÀRRECS, TREBALLS, COL·LABORACIONS:

info@teresasuch.com